Zou je graag een rondleiding willen hebben over onze boerderij, maar ben je met een klein gezelschap? Sluit dan aan bij onze vakantie- en zondagsafari’s.

Heb je een zondag- of vakantie safari geboekt, dan word je samen met andere bezoekers ontvangen met koffie, thee limonade en een plakje cake. De tourguide zal middels een presentatie meer vertellen over de bijzondere beesten en het ontstaan van de kamelenmelkerij. Vervolgens duiken we de stallen in. Daar komen jullie oog in oog te staan met de kamelen en mogen jullie ze aaien. Voor de echte waaghalzen is het mogelijk om op de kamelen te gaan zitten. Is dat toch net iets te spannend? Dan is een flesje aan de kalfjes geven misschien meer iets voor jou! Sluit deze bijzondere ervaring af in het restaurant waar jullie wafels van kamelenmelk mogen bakken en de kamelenmelk zelf mogen proeven.

13 euro p.p.

2 uur

Programma

Ontvangst met koffie/thee en een plak cake

Uitgebreide presentatie over de kameel en de kamelenmelkerij

Rondleiding over het bedrijf

Kalfjes melk geven en op een kameel zitten

Kamelenmelk wafel bakken

Proeven van de kamelenmelk

Als je graag dieren knuffelt, ben je bij de kamelen aan het juiste adres.

Praktische info

Wanneer het slecht weer is staan de kamelen binnen in de stallen. De rondleiding
kan dus ook met slecht weer doorgaan

Het is slim om stevige en dicht schoenen of laarzen aan te trekken.
Het is aan te raden om oude kleding aan te trekken, zeker als je na afloop nog wil uitrazen in het stro kasteel.

Je kan al vanaf 1 persoon aansluiten bij de groep. Ben je echter met een groep van 10 personen of meer dan kun je wellicht ook kijken naar een privé rondleiding: de groepssafari. 

ja, je kan de tickets verzetten naar een andere datum. Stuur ons een mailtje met de nieuwe datum waarop je zou willen komen.

De kosten hiervan zijn 2,50 per ticket.

Groepssafari

Ben je met een groep van 10 of meer personen? Wellicht is de groepssafari dan wel iets voor jullie! Je krijgt dan een privé rondleiding voor jou en je groep. Het programma is min of meer gelijk aan de zondag- en vakantie safari’s maar wordt dan op de behoefte van jouw groep afgestemd. Kijk voor meer informatie en de details bij groepssafari.