Op zoek naar een actief uitje met een groep? Boek een interactieve tour en begin of sluit deze bijzondere ervaring af met paintball. Heb je een paintball arrangement geboekt, dan word je samen met jouw groep ontvangen met koffie, thee limonade en een plakje cake. De tourguide zal middels een presentatie meer vertellen over de bijzondere beesten en het ontstaan van de kamelenmelkerij. Vervolgens duiken we de stallen in. Daar komen jullie oog in oog te staan met de kamelen en mogen jullie ze aaien. Voor de echte waaghalzen is het mogelijk om op de kamelen te gaan zitten. Is dat toch net iets te spannend? Dan is een flesje aan de kalfjes geven misschien meer iets voor jou! Om bij te komen van alle indrukken en ervaringen staat er een lunch voor jullie klaar en kunnen jullie verse kamelenmelk proeven. De koffietafel zal bestaan uit een kop soep, diverse broodjes met beleg (kaas, vleeswaren en zoet), gekookt eitje en onbeperkt koffie en thee. De lunch kan eventueel uitgebreid worden met een kroket.

54 euro p.p. vanaf 15 personen

5,5 uur

Programma

Ontvangst met koffie, thee, ranja en cake 

Uitgebreide presentatie over de kameel en de kamelenmelkerij

Rondleiding over het bedrijf

Kalfjes melk geven en op een kameel zitten

Lunch: koffietafel

Proeven van de kamelenmelk

Paintball wedstrijd

Bezoek & verblijf

Krijg jij geen genoeg van onze kamelen en zou je het liefst op onze boerderij willen wonen? Dat kan, tijdelijk, in onze groepsaccomodatie.

Praktische info

Ja dat kan zeker. Echter hanteren we een starttarief voor 15 personen. Voor het paintballen zijn minimaal 8 personen nodig.

Bij slecht weer staan de kamelen binnen en kan de rondleiding gewoon doorgaan.

paintball?

Draag voor dit arrangement comfortabele kleding en stevige schoenen die vies mogen worden. Denk aan oude kleren en gesloten schoenen met een goede grip. Lange mouwen en broeken worden aanbevolen om de huid te beschermen tegen verfballen!