Op zoek naar een leuke activiteit voor je familie of vriendengroep? Boek een groepssafari en krijg een uitgebreide rondleiding over de boerderij! Heb je een kamelensafari geboekt, dan word je samen met jouw groep ontvangen met koffie, thee limonade en een plakje cake. De tourguide zal middels een presentatie meer vertellen over de bijzondere beesten en het ontstaan van de kamelenmelkerij. Vervolgens duiken we de stallen in. Daar komen jullie oog in oog te staan met de kamelen en mogen jullie ze aaien. Voor de echte waaghalzen is het mogelijk om op de kamelen te gaan zitten. Is dat toch net iets te spannend? Dan is een flesje aan de kalfjes geven misschien meer iets voor jou! Sluit deze bijzondere ervaring af in het restaurant waar jullie pannenkoeken van kamelenmelk mogen bakken en de kamelenmelk zelf mogen proeven.

15 euro p.p. minimaal 13 personen

2 uur

Programma

Ontvangst met koffie/thee en een plak cake

Uitgebreide presentatie over de kameel en de kamelenmelkerij

Rondleiding over het bedrijf

Kalfjes melk geven en op een kameel zitten

Kamelenmelk pannenkoeken bakken

Proeven van de kamelenmelk

Praktische info

Dat kan zeker! Echter is het starttarief wel gelijkwaardig aan 13 personen

Wanneer het slecht weer is staan de kamelen binnen in de stallen. De rondleiding kan dus ook met slecht weer doorgaan

Het is slim om stevige en dicht schoenen of laarzen aan te trekken.
Het is aan te raden om oude kleding aan te trekken, zeker als je na afloop nog wil uitrazen in het stro kasteel.

Op afspraak is de boerderij 7 dagen per week geopend. Let wel op: we vragen een zondag- en avond toeslag van 35 euro per groep wanneer reserveringen op zondag en/of in de avond worden gepland.

extra activiteiten & eetgelegenheid

Wil je jouw ervaring bij onze kamelenmelkerij nog specialer maken? Breid je bezoek uit met een van onze vele activiteiten en workshops. Na de rondleiding kunnen jullie bijvoorbeeld een workshop kamelenmelkijs volgen of ontdek de omgeving per huifkar. Van zoveel activiteit krijg je honger en dorst, daarvoor kun je terecht in ons restaurant. Ontdek alle mogelijkheden en maak van je bezoek een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier!