Een lekker & actief uitje samen met je vrienden, familie of team? Dan ben je bij Kamelenmelkerij Smits op het juiste adres.

Bij de groepssafari word je samen met jouw groep ontvangen met koffie, thee limonade en een plakje cake. De tourguide zal middels een presentatie meer vertellen over de bijzondere beesten en het ontstaan van de kamelenmelkerij. Vervolgens duiken we de stallen in. Daar komen jullie oog in oog te staan met de kamelen en mogen jullie ze aaien. Voor de echte waaghalzen is het mogelijk om op de kamelen te gaan zitten. Is dat toch net iets te spannend? Dan is een flesje aan de kalfjes geven misschien meer iets voor jou! Nadien kunnen jullie zelf de kamelenmelk proeven en pannenkoeken bakken van kamelenmelk. Daarna is het tijd voor actie: Wie krijgt de meeste houten kamelen neergeschoten met een tennisballen kanon? Sluit je dag af met een workshop kamelenmelk ijs maken en geniet van dit heerlijke streekproduct.

24 euro p.p. minimaal 15 personen

3 uur

Programma

Ontvangst met koffie/thee en een plak cake

Uitgebreide presentatie over de kameel en de kamelenmelkerij

Rondleiding over het bedrijf

Kalfjes melk geven en op een kameel zitten

Proeven van de kamelenmelk

Kameel schieten

Kamelenijs workshop

Bezoek & verblijven

Krijg jij geen genoeg van onze kamelen en zou je het liefst op onze boerderij willen wonen? Dat kan, tijdelijk, in onze groepsaccomodatie.