Toegankelijkheid

Rolstoel toegankelijk

Kamelen zijn hele leuke dieren om aan te raken, te ruiken en de melk van te proeven. Het zijn erg vriendelijke en geduldige dieren waar op spelenderwijs dus nauw contact mee kan ontstaan. Mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen dus ook terecht op de Kamelenmelkerij. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals het voeren van de dieren, de kalfjes de fles geven en voor sommigen op de kameel zitten.

Een gezellig uitje met zijn allen tussen de kamelen. Heel leuk voor (grote) groepen en ook geschikt voor mensen in een rolstoel. U kunt heel dichtbij de kamelen komen en omdat deze dieren heel nieuwsgierig en aanhankelijk zijn, is er volop gelegenheid om de beesten te aaien en te voeren.

Kijk hier bij  ‘rondleidingen’ voor enkele leuke opties die u mee kunt doen bij Kamelenmelkerij Smits. 

Het hele bedrijf is toegankelijk voor rolstoelen en minder validen. Ook is er een invalidentoilet aanwezig. U kunt dus gewoon met onze activiteiten mee doen!

 

Ervaar deze unieke beleving samen met anderen

(Geleide) honden welkom

Honden zijn welkom op Kamelenmelkerij Smits! De honden mogen helaas niet de stallen in maar wel op het terras en het restaurant. 
Geleide honden mogen wel mee de stallen in.
Wanneer uw hond op het terras wacht, zal iemand bij de hond moeten zijn. Honden mogen niet alleen achter blijven.

rolstoeltoegankelijke melkerij