Toegankelijkheid

1.RolstoeltoegankelijkOuderen en mensen met een beperking
Kamelen zijn hele leuke dieren om aan te raken, te ruiken en de melk van te proeven.

Het zijn erg vriendelijke en geduldige dieren waar op spelenderwijs dus nauw contact mee kan ontstaan. Mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen dus ook terecht op de Kamelenmelkerij. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals het voeren van de dieren, de kalfjes de fles geven en voor sommigen op de kameel zitten.

Een gezellig uitje met zijn allen tussen de kamelen. Heel leuk voor (grote) groepen en ook geschikt voor mensen in een rolstoel. U kunt heel dicht bij de kamelen komen en omdat deze dieren heel nieuwsgierig en aanhankelijk zijn, is er volop gelegenheid om de beesten te aaien en te voeren.

Bij ontvangst in de bezoekershal met uitzicht op de kamelen krijgt u eerst een uitgebreide presentatie onder het genot van een lekker kopje koffie/thee met een plak cake. Daarna krijgt u een rondleiding door de stallen en de melkstal. Tot slot is er de gelegenheid om de kamelenmelk te proeven. Kijk voor meer informatie bij excursies. Uiteraard kunt u de excursie ook uitbreiden met activiteiten tijdens de groepssafari.

Het hele bedrijf is toegankelijk voor rolstoelen en minder validen. Ook is er een invalidentoilet aanwezig.

Ervaar deze unieke beleving samen met anderen.

2.Rolstoeltoegankelijk  4.Gemoedelijkedieren  3.Rolstoeltoegankelijk