Restaurant

Heerlijk eten met een kameel naast je die op een strosprietje kauwt? Het is mogelijk bij Kamelenmelkerij Smits! Dit is niet zo maar even wat eten, maar het wordt een heuse belevenis.

Een mega grote zandbank voor de kinderen
Een mega grote zandbank voor de kinderen

In ons vernieuwde restaurant kunnen groepen terecht voor een heerlijke lunch, diner of BBQ.
Aan de kinderen word ook gedacht, er valt namelijk ook van alles te beleven. Zo vliegen drankjes op een vliegend tapijt door de lucht en is er buiten een heus speelfort met een mega grote zandbank.

 

Een vliegend tapijt
In het restaurant waant u zich in oosterse sferen met een panorama-uitzicht op de kamelen. 4.VliegendtapijtUw drinken wordt gebracht door een vliegend tapijt. Een sensatie voor jong en oud om te zien hoe uw bestelling door de lucht heen vliegt en dan netjes op uw tafel terecht komt.

 

BBQ1Op zoek naar een bijzondere locatie?
Restaurant Kamelenmelkerij Smits is een uitstekende locatie voor grote groepen zoals bedrijven, sportclubs en scholen, Van bedrijfsuitje tot teambuilding en van BBQ tot vergadering, Wij regelen het allemaal!

Openingstijden
Het restaurant is geopend voor groepen op afspraak, die graag de groepssafari of excursie uit willen breiden met een bijzonder diner. Reserveringen kunt u plaatsen door een mail te sturen naar bezoek@kamelenmelk.nl of via 073-7078087.

Onze locatie is leent zich perfect voor grote gezelschappen. Voor een voorstel op maat informeer naar de mogelijkheden.