Kamelenmelk Bonbons – KAMELKA

Kamelenmelk inspireerde bakkerij Vermeulen & Den Otter tot het ontwikkelen van chocolade op basis van kamelenmelk. Zo zijn de kamelenmelk bonbons Kamelka ontstaan. De bonbons zijn gevuld en zijn er in de smaken puur en melk. De bonbons zijn per 10 stuks verpakt in een doosje en hebben daarnaast ook nog eens de vorm van een kamelenbultje! Ze zijn dus ook heel leuk om cadeau te geven.

3.KamelenmelkbonbonsHet verhaal achter de kamelenmelk bonbons
In 2010 was ‘s-Hertogenbosch Hoofdstad van de Smaak. Hierbij waren een aantal producenten uit de foodketen aangewezen als Erkend Smaakmaker. In dit kader introduceerde bakkerij Vermeulen & Den Otter in mei 2010 haar nieuwste ambachtelijke product: bonbons volledig gemaakt van kamelenmelk.

Bakkerij
Bakkerij Vermeulen & Den Otter heeft een zeer goede reputatie op het gebied van vernieuwing en innovatie. Het bedrijf bedenkt telkens weer nieuwe producten en toepassingen in de bakkerij en banket sector. Niet voor niks heeft Vermeulen & Den Otter onderscheidingen op zak voor Beste Leerbedrijf en Beste Banketbakkerij van Nederland. In 2009 ontstond het idee om kamelenmelk in plaats van koemelk te gebruiken in bepaalde producten. Bas Vermeulen: “De gedachte is twee werelden bij elkaar brengen. Daarnaast is het erg ‘hot’ om met streekproducten te komen”.

Kamelka
De bonbons zijn op de markt onder de naam Kamelka. Een exclusieve bonbon, verkrijgbaar in de smaken melk en puur, die zijn gelijke op de Nederlandse markt niet kent!

Klik hier om de Bonbons te bestellen in onze webshop
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met info@kamelenmelk.nl.