Fiets Arrangement

Programma fiets arrangement

De dag begint met koffie en gebak en daarna krijgt u een uitgebreide presentatie en rondleiding op de Kamelenmelklerij. Voor meer informatie over bovenstaand programma zie de groepssafari.  De kok heeft vervolgens een heerlijke lunch voor u klaar staan.

Dan is het tijd om de fiets te pakken en het Brabantse landschap te gaan verkennen. We beschikken over verschillende fietsroutes van 30 minuten tot 2,5 uur.

De Berlicum route is een mooie fietstocht langs akkers,weilanden en door bossen. Na ongeveer 7 kilometer komt u dicht langs kasteel Heeswijk. Het is zeker de moeite waard even de route te verlaten en dit kasteel te bezichtigen. Kasteel Heeswijk is een voormalige waterburcht uit de 11e eeuw.

Den Bosch route brengt u naar ‘s-Hertogenbosch dat ongeveer 8 km van Berlicum ligt. U komt door ‘Het Bossche Broek‘, een prachtig natuurgebied van 200 ha ten zuidoosten van Den Bosch. U fietst eerst langs de Zuiderplas en even later heeft u een mooi uitzicht op de Zuidwal en de beroemde Sint-Janskathedraal. In Den Bosch aangekomen kunt u er voor kiezen om door de Binnendieze van Den Bosch te varen. Dit is een echte aanrader. De kaarten moet u van te voren reserveren. 

Kosten fiets arrangement

De kosten van het fiets arrangement zijn:
* groep t/m 10 personen € 285,-
* voor elke persoon extra: € 28,50 per persoon. 

Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk

St. Jan in Den Bosch

St. Jan in Den Bosch

Handig om te weten

 • Fietsen huren

  Fietsen huren

  Tegen een kleine meerprijs
  huren we fietsen voor u.  

 • Indeling programma

  Indeling programma

  ... bepaalt u zelf.
  Lunchen en dan fietsen.
  Of andersom?

 • Optie: eten

  Optie: eten

  Voor slechts €3,00 p.p. extra,
  kunt u een BBQ kiezen ipv een lunch.

Vraag hier uw de offerte aan.
Offerte aanvragen 
Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag de offerte te beantwoorden.