B&B / Groepsaccommodatie

Een origineel nachtje weg!

Geniet van de Brabantse gastvrijheid en de luxe in onze nieuwe B&B op de kamelenmelkerij. Een comfortabele tweepersoonskamer met eigen badkamer, een heerlijke ruimte om te ontbijten, gratis Wifi beschikbaar, ontspannen tv kijken en een ruime tuin.

Sinds 1 mei 2016 zijn we geopend en we hebben inmiddels diverse gasten mogen ontvangen naar grote tevredenheid, wat resulteert in een 9,4 op Booking.com en een 9,3 op Bedandbreakfast.nl.

In november waren we ook te zien in het programma Bed & Breakfast van omroep Max.
Klik hier voor de aflevering!

U kunt bij ons al overnachten vanaf €59,-!
Wij verhuren de kamers van maandag t/m donderdag, het hele jaar op basis van beschikbaarheid.
In de weekenden kunt u de gehele groepsaccommodatie huren!
Boeken kan via deze link.

 • Foto voorkant
  Voorkant B&B
 • Ingang BB
  Ingang B&B
 • Foto Voorkant november 20173

Leuk voor (familie)groep!

Lekker even weg met een groep maar toch graag privacy? Of op zoek naar een leuke accommodatie voor een weekend weg met familie of vrienden? Dan is onze B&B/groepsaccommodatie echt iets voor jullie!
De accommodatie bestaat uit 5 tweepersoons-kamers, met ieder hun eigen badkamer en toilet, een gezamenlijke keuken en woonkamer en een ruime (kindvriendelijke) tuin!
Daarnaast is het mogelijk om op 3 kamers extra bed(den) of een kinderbedje bij te zetten .

In totaal kan je met 14 personen in onze accommodatie verblijven!

Wilt u weten of uw data nog beschikbaar is of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een mail naar bb@kamelenmelk.nl of bel 073 – 707 80 87

Even er tussenuit

Als u een origineel weekendje weg wilt, of gewoon even overnachten in de buurt van Den Bosch, bent u bij ons 24 uur per dag van harte welkom. Ook later op de avond kunt u nog arriveren, doordat we u automatisch toegang kunnen geven tot de B&B. U kunt boeken door een mail te sturen naar bb@kamelenmelk.nl 

Een kamer beschikt over een ruim tweepersoonsbed met eigen badkamer en toilet. ‘s Ochtends geniet u van een heerlijk ontbijt met verse kamelenmelk, waarna u de keuze heeft om de kamelenmelkerij te bekijken of activiteiten in de omgeving te ondernemen.

Daarnaast is het mogelijk om in de woonkamer of in de ruime tuin te ontspannen met een boek en een kop thee of koffie. Uiteraard is er ook wifi gratis beschikbaar.  

Bij ons in de buurt

Vanaf de snelwegen A2 en A59 is de B&B in 5 minuten te bereiken. Toch hoort u de snelwegen niet als u lekker buiten in het zonnetje zit. Maar de kamelen hoort u wel!

Binnen 10 minuten bent u in het centrum van de bruisende stad Den Bosch. Met de fiets is het een prachtige route van zo’n 25 minuten. Daarnaast zijn er vele andere leuke activiteiten te doen in de buurt, zoals u op onderstaande foto’s kunt zien!  

 • De Sint Jans Kathedraal

  De Sint Jans Kathedraal

 • Een mountainbike gebied in de achtertuin

  Een mountainbike gebied in de achtertuin

 • Varen over de Binnendieze in Den Bosch

  Varen over de Binnendieze in Den Bosch

 • Solex rijden

  Solex rijden

 • Een potje paintballen

  Een potje paintballen

 • Heerlijk shoppen op de Markt in Den Bosch

  Heerlijk shoppen op de Markt in Den Bosch

 • Kasteel Heeswijk uit de 11e eeuw

  Kasteel Heeswijk uit de 11e eeuw

 • Kletsen met de kamelen

  Kletsen met de kamelen