Groepsaccommodatie

Een origineel verblijf!

Geniet van de Brabantse gastvrijheid en de luxe in onze groepsaccommodatie op de kamelenmelkerij. Vijf comfortabele tweepersoonskamers met eigen badkamer, een heerlijke ruimte om te ontbijten, gratis Wifi beschikbaar, ontspannen tv kijken en een ruime tuin. 
De twee beneden kamers zijn geschikt voor minder validen. 

 

Op 1 mei 2021 is onze accommodatie alweer 5 jaar geopend en hebben we al vele gasten mogen verwelkomen! Wat resulteert in een 8.1 op Booking.com en een 8.7 op Bedandbreakfast.nl.

 

In november 2020 waren we ook te zien in het programma Bed & Breakfast van omroep Max. 

 

Er worden geen aparte B&B kamers meer verhuurd. Maar deze leuke ruimte is nog steeds boekbaar voor groepen.

Wij verhuren de accommodatie het hele jaar op basis van beschikbaarheid. 

Wilt u boeken?

woonkamer bed en breakfast

Ruimte voor 10 tot 14 personen

Lekker even weg met een groep maar toch graag privacy? Of op zoek naar een leuke accommodatie voor een weekend weg met familie of vrienden? Dan is onze groepsaccommodatie echt iets voor jullie!
De Kamelenmelkerij heeft de beschikking over 5 tweepersoons kamers en een gezamenlijke keuken, woonkamer en tuin. De gehele accommodatie kan gehuurd worden door een groep, bijvoorbeeld voor een weekendje of midweek weg. Maar ook voor zorgvakanties, personen met een (verstandelijke) beperking is de accommodatie en boerderij erg geschikt.

We merken dat onze gasten enorm opknappen van een dagelijks wandelingetje tussen de kamelen en het knuffelen met de dieren. Ook (geleide)honden zijn van harte welkom, zolang ze zich goed gedragen en de accommodatie en omgeving netjes achterlaten.

In totaal kunnen er maximaal 14 personen verblijven in de accommodatie.  

Indeling

De accommodatie beschikt over:

5 tweepersoonskamers met ieder hun eigen badkamer, badkamermeubel en toilet.

Een ruime woonkamer met keuken, 2 eettafels en een zithoek met tv.

Een grote omheinde tuin met een terras en trampoline. Ideaal om te barbecueën of gezellig te kletsen tijdens mooie zomeravonden en zachte voorjaars- en najaarsdagen.

De kamers:

Kamer 1 en 2 bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk. De badkamers zijn voorzien van beugels bij het toilet en een losse douchestoel is aanwezig.

Op beide kamers kan 1 extra bed worden bijgeplaatst.

Kamer 3, 4 en 5 bevinden zich op de eerste verdieping.

Kamer 3 is een grote kamer, waar een extra tweepersoonsbed nog bijgeplaatst kan worden.

Kamer 4 en 5 zijn normale tweepersoonskamers.

In alle kamers kunnen kinderbedjes worden bijgezet. We hebben de beschikking over in totaal 3 kinderbedjes en 3 kinderstoelen.

Wilt u weten of uw data nog beschikbaar is of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een mail naar bb@kamelenmelk.nl of bel 073 – 707 80 87.

BESCHIKBAARHEID

Bent u benieuwd of de accommodatie nog beschikbaar is voor u? En/of wilt u graag extra informatie, advies op maat en de prijzen?
Mail dan naar: bb@kamelenmelk.nl

Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen de offerte te beantwoorden!

Rolstoel-toegankelijk

Lekker weg met familie of vriendengroep? Ook als iemand in het gezelschap een aangepaste vakantiewoning nodig heeft, zijn jullie aan het goede adres doordat de gehele boerderij en de begane grond van de accommodatie rolstoeltoegankelijk zijn. Badkamers zijn ook aangepast. Extra hulpmiddelen en verzorging kunnen geregeld worden op afspraak wanneer er een indicatie is en een toereikend persoonsgebonden budget.

 

Slechtzienden en blinde personen zijn van harte welkom met geleidehonden, zodat de vrijheid niet beperkt wordt. Ouderen en geestelijk gehandicapten genieten vaak enorm van de rust, ruimte en dieren op de boerderij.

Activiteiten op de boerderij

Met ruim 100 kamelen op de boerderij is er altijd wat te beleven. Daarnaast zijn ook de poezen en hond Stipje in voor knuffels en gezelligheid.

In de zomer gaan de kamelen rond 10:00 uur naar buiten en rond 15:00 uur weer naar binnen.

Jonge kalfjes mogen naast de melk die ze bij hun moeder drinken, ook dagelijks een fles melk zodat ze wennen aan mensen. Gasten zijn van harte welkom om daarbij te helpen of lekker toe te kijken.

Op de informatieborden die verspreid staan over de boerderij valt van alles te lezen over de kamelen. Wist je dat kamelen een gespleten bovenlip hebben? Ongelofelijk functioneel als je doornstruiken eet!

(Geleide)honden zijn welkom!

Gezellig met een groep vrienden of familie weg? En wilt u de hond meenemen? In de accommodatie is voldoende (gezamelijke) ruimte en toch privacy door de 5 tweepersoonskamers met eigen badkamers. Tegenover de boerderij is een bos met wandelpaden waar de honden heerlijk kunnen rennen en de tuin is omheind. Alleen geleidehonden mogen meegenomen worden naar de kamelenstallen.

 

Op de vakantieboerderij zijn maximaal 2 honden welkom. Daarbij dienen de regels in acht te worden genomen om hygiëne te waarborgen en de accommodatie weer gezellig achter te laten.

Geschikte plek voor teambuilding

Is het tijd voor een teambuilding uitje? Of wilt u bijvoorbeeld een dagje in rust brainstormen en een cursus volgen? 
Onze accommodatie leent zich uitstekend voor kleine groepen. 
De ruime woonkamer is geschikt voor teambuilding dagen. 
Uiteraard kunt u (evt. bij grotere groepen) ook de vergaderruimte van de Kamelenmelkerij huren. 
Sluit de dag af met een leuke safari op de kamelenmelkerij. Alles binnen handbereid vanuit de accommodatie!

Zorggroep uitje

Een gezellige midweek met de zorggroep!

Voor organisaties die op vakantie willen met een zorggroep hebben we mooie midweek aanbiedingen. Op de boerderij is van alles te beleven en ook qua activiteiten buiten de boerderij kunnen we een goed aanbod doen. Dit ontzorgt de zorgverleners, omdat wij de activiteiten voor hen kunnen organiseren. 

ingang B&B

Unieke plek!

Dankzij de ligging van de bed & breakfast en de naastgelegen Kamelenmelkerij is dit een unieke plek om te verblijven. 

Late check in mogelijk!

Heeft u een late check-in in gedachten omdat u een leuk dagje Den Bosch heeft gepland? Geen probleem! Door middel van onze deurcode kunt u ook na het eten bij ons inchecken.  

Rolstoeltoegankelijk!

Onze accommodatie en de kamelenmelkerij zijn geheel rolstoeltoegankelijk! 

Offerteformulier Groepsaccommedatie

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!