Accommodatie

De Kamelenmelkerij heeft de beschikking over 5 tweepersoons kamers en een gezamenlijke keuken, woonkamer en tuin. De gehele accommodatie kan gehuurd worden door een groep, bijvoorbeeld voor een weekendje of midweek weg. Ook voor zorgvakanties, personen met een (verstandelijke) handicap is de accommodatie erg geschikt. We merken dat onze gasten enorm opknappen van een dagelijks wandelingetje tussen de kamelen en het knuffelen met de dieren. Ook (geleide)honden zijn van harte welkom, zolang ze zich goed gedragen en de accommodatie en omgeving netjes achterlaten.

De begane grond met het gezamenlijke gedeelte en 2 tweepersoonskamers met bijbehorende badkamers zijn rolstoeltoegankelijk en aangepast voor rolstoelgebruikers. Op 3 kamers kunnen extra bedden worden bijgeplaatst, waardoor er in totaal 10 – 14 personen kunnen verblijven in de gehele accommodatie. 

Hieronder volgt een nadere beschrijving van de accommodatie.

Indeling

Algemeen:
De accommodatie beschikt over:

 • 5 tweepersoonskamers met ieder hun eigen badkamer, badkamermeubel en toilet.
 • Een ruime woonkamer met keuken, 2 eettafels en een zithoek met tv.
 • Een grote omheinde tuin met een terras. Ideaal om te barbecueën of gezellig te kletsen tijdens mooie zomeravonden en zachte voorjaars- en najaarsdagen.

De kamers:
Kamer 1 en 2 bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk. De badkamers zijn voorzien van beugels bij het toilet en een losse douchestoel is aanwezig.
Op beide kamers kan 1 extra bed worden bijgeplaatst.

Kamer 3, 4 en 5 bevinden zich op de eerste verdieping.
Kamer 3 is een grote kamer, waar een extra tweepersoonsbed nog bijgeplaatst kan worden.
Kamer 4 en 5 zijn normale tweepersoonskamers.

In alle kamers kunnen kinderbedjes worden bijgezet. We hebben de beschikking over in totaal 3 kinderbedjes en 3 kinderstoelen.

Beschikbaarheid

Bent u benieuwd of de accommodatie nog beschikbaar is voor u? En/ of wilt u graag extra informatie, advies op maat en de prijzen? U kunt ook bij ons rechtstreeks een offerte aanvragen! Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag de offerte te beantwoorden!

Midweek met zorggroep

Voor organisaties die op vakantie willen met een zorggroep hebben we mooie midweek aanbiedingen. Op de boerderij is vanalles te beleven en ook qua activiteiten buiten de boerderij kunnen we een goed aanbod doen. Dit ontzorgt de zorgverleners, omdat wij de activiteiten voor hen kunnen organiseren. Ook ontbijt en diner is op aanvraag te verzorgen (graag vooraf aangeven).

Geschikt voor personen met een handicap

Lekker weg met familie of vriendengroep? Ook als iemand in het gezelschap een aangepaste vakantiewoning nodig heeft, zijn jullie aan het goede adres doordat de gehele boerderij en de begane grond van de accommodatie rolstoeltoegankelijk zijn. Badkamers zijn aangepast. Extra hulpmiddelen en verzorging kunnen geregeld worden op afspraak, als er een indicatie is en een toereikend persoonsgebonden budget.

Slechtzienden en blinde personen zijn van harte welkom met geleidehonden, zodat de vrijheid niet beperkt wordt. Ouderen en geestelijk gehandicapten genieten vaak enorm van de rust, ruimte en dieren op de boerderij.

Activiteiten op de boerderij

Met ruim 100 kamelen op de boerderij is er altijd wat te beleven. Daarnaast zijn ook de poezen en hond Stipje in voor knuffels en gezelligheid.

In de zomer gaan de kamelen rond 10 uur naar buiten en rond 15 uur weer naar binnen. Jonge kalfjes mogen dagelijks een fles melk zodat ze goed groeien. Gasten zijn van harte welkom om daarbij te helpen of lekker toe te kijken.

Op de informatieborden die verspreid staan over de boerderij valt vanalles te lezen over de kamelen. Wist je dat alle kamelen een hazenlip hebben? Ongelofelijk functioneel als je doornstruiken eet!

(Geleide)hond(en) welkom

Gezellig met een groep vrienden of familie weg? En wilt u de hond meenemen? In de accommodatie is voldoende (gezamelijke) ruimte en toch privacy door de 5 tweepersoonskamers met eigen badkamers. Tegenover de boerderij is een bos met wandelpaden waar de honden heerlijk kunnen rennen en de tuin is omheind. Alleen geleidehonden mogen meegenomen worden naar de kamelenstallen.

Deze vakantieboerderij is geschikt voor 10-14 personen, daarnaast zijn maximaal 2 honden welkom. Daarbij dienen de regels in acht te worden genomen om hygiëne te waarborgen en de accommodatie weer gezellig achter te laten.

Kamers Beneden

 • Kamer 1
  Kamer 1
 • Badkamer beneden
  Badkamer 1
 • Kamer 2
  Kamer 2
 • Badkamer beneden 2
  Badkamer 2

kamers boven

 • Kamer 3 bedden
  Kamer 3
 • Kamer 4
  Kamer 4
 • Kamer 51
  Kamer 5

Gezamenlijke Ruimtes

 • Gang boven
  Gang boven
 • Keuken
  Open keuken met 2 grote eettafels
 • Woonkamer 2
  Woonkamer (gezien vanaf voorkant)
 • Woonkamer BB
  Woonkamer (gezien vanaf keuken)
 • Voorkant BB
  B&B tuin!