Accommodatie

De Kamelenmelkerij heeft de beschikking over 5 tweepersoons kamers en een gezamenlijke keuken, woonkamer en tuin. De gehele accommodatie kan gehuurd worden door een groep, bijvoorbeeld voor een weekendje of midweek weg. Maar ook als u individueel of met twee of meer personen wilt komen, is de accommodatie zeer geschikt, omdat u privacy heeft met een eigen kamer die op slot kan en een privé badkamer op elke kamer.

Op 3 kamers kunnen extra bedden worden bijgeplaatst, waardoor er in totaal 10 – 14 personen kunnen verblijven in de gehele accommodatie. 
Twee kamers zijn voor maximaal 3 personen en 1 kamer voor maximaal 4 personen.

Hieronder volgt een nadere beschrijving van de accommodatie.

Indeling

Algemeen:
De accommodatie bestaat uit 5 tweepersoonskamers met ieder hun eigen badkamer en toilet.
Een ruime woonkamer met keuken, 2 eettafels en een zithoek met tv.
Via de openslaande deuren kunt u naar de grote tuin met een terras.
Ideaal om te barbecueën of gezellig te kletsen.

De kamers:
Kamer 1 en 2 bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk. De badkamer is voorzien van beugels bij het toilet en een losse douchestoel is aanwezig.
Op beide kamers kan 1 extra bed worden bijgeplaatst, als dat nodig is.

Kamer 3, 4 en 5 bevinden zich op de eerste verdieping.
Kamer 3 is een grote kamer, waarbij een extra tweepersoonsbed nog bijgeplaatst kan worden.
Kamer 4 en 5 zijn normale tweepersoonskamers.

Bent u benieuwd of de accommodatie nog beschikbaar is voor u? En/ of wilt u graag extra informatie, advies op maat en de prijzen? U kunt ook bij ons rechtstreeks een offerte aanvragen! Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag de offerte te beantwoorden!

Twee kamers rolstoeltoegankelijk

Op de begane grond van de B&B zijn twee tweepersoonkamers ingericht waarbij ook met een rolstoel uitstekend toegang is. Zowel het toilet als de douche zijn aangepast om ook vanuit een rolstoel er gemakkelijk gebruik van te kunnen maken. Bedden zijn zowel apart als gezamenlijk op te maken. Daarnaast is de gehele begane grond van de B&B en de gehele Kamelenmelkerij (ook de stallen) toegankelijk met een rolstoel.

Drie gezellige boerenkamers

Via een trap in de centrale gang krijgt u toegang tot de drie kamers op de eerste verdieping. Ze beschikken alle drie over twee bedden, die ook als tweepersoonsbed opgemaakt kunnen worden waarbij de matrassen op elkaar aansluiten. Ook deze drie kamers beschikken allen over een eigen badkamer met douche en toilet. Bovendien hebben ze een prachtig uitzicht op de omgeving.
 

Groepsaccommodatie

Gezellig met een groep vrienden of familie weg? Voldoende (gezamelijke) ruimte en toch privacy door de 5 tweepersoonskamers met eigen badkamers. De woonkamer beschikt over een keuken, een eettafel en een zithoek. Daarnaast is een tuin aanwezig, die geheel tot uw beschikking staat.

Deze vakantieboerderij is geschikt voor 10-14 personen, maar wilt u een extra kinderbedje op de kamer dan is dit geen probleem. 

Kamers Beneden

 • Kamer 1
  Kamer 1
 • Badkamer beneden
  Badkamer 1
 • Kamer 2
  Kamer 2
 • Badkamer beneden 2
  Badkamer 2

kamers boven

 • Kamer 3 bedden
  Kamer 3
 • Kamer 4
  Kamer 4
 • Kamer 51
  Kamer 5

Gezamenlijke Ruimtes

 • Gang boven
  Gang boven
 • Keuken
  Open keuken met 2 grote eettafels
 • Woonkamer 2
  Woonkamer (gezien vanaf voorkant)
 • Woonkamer BB
  Woonkamer (gezien vanaf keuken)
 • Voorkant BB
  B&B tuin!