Accommodatie

De Kamelenmelkerij heeft de beschikking over 5 tweepersoons kamers en een gezamenlijke woonkamer en tuin. De gehele accommodatie kan gehuurd worden door een groep, bijvoorbeeld voor een weekendje of midweek weg. Maar ook als u individueel of met twee personen wilt komen, is de accommodatie zeer geschikt, omdat u privacy heeft met een eigen kamer die op slot kan en een prive badkamer op elke kamer. Hieronder volgt een nadere beschrijving van de accommodatie.

Twee kamers rolstoeltoegankelijk

Op de begane grond van de B&B zijn twee tweepersoonkamers ingericht waarbij ook met een rolstoel uitstekend toegang is. Zowel de toilet als de douche zijn aangepast om ook vanuit een rolstoel er gemakkelijk gebruik van te kunnen maken. Bedden zijn zowel apart als gezamenlijk op te maken. Daarnaast is de gehele begane grond van de B&B en de gehele Kamelenmelkerij (ook de stallen) toegankelijk met een rolstoel.

 

Drie gezellige boerenkamers

Via een trap in de centrale gang krijgt u toegang tot de drie kamers op de eerste verdieping. Ze beschikken alle drie over twee bedden, die ook als tweepersoonsbed opgemaakt kunnen worden waarbij de matrassen op elkaar aansluiten. Ook deze drie kamers beschikken allen over een eigen badkamer met douche en toilet. Bovendien hebben ze een prachtig uitzicht op de omgeving.
 

Groepsaccommodatie

Gezellig met een groep vrienden of familie weg? Voldoende (gezamelijke) ruimte en toch privacy door de 5 tweepersoonskamers met eigen badkamers. De woonkamer beschikt over een keuken, een eettafel en een zithoek. In de woonkamer wordt elke ochtend het verse boerenontbijt geserveerd. Daarnaast is een tuin aanwezig, die geheel tot uw beschikking staat. Deze vakantieboerderij is geschikt voor 10-14 personen, maar wilt u een extra kinderbedje op de kamer dan is dit geen probleem. 

Kamers Beneden

 • Accommodatie
  Kamer 1
 • Accommodatie
  Badkamer 1
 • Accommodatie
  Kamer 2
 • Accommodatie
  Badkamer 2

kamers boven

 • Accommodatie
  Kamer 3
 • Accommodatie
  Kamer 4
 • Accommodatie
  Kamer 5

Gezamelijke Ruimtes

 • Accommodatie
  Gang boven
 • Accommodatie
  Open keuken met 2 grote eettafels
 • Accommodatie
  Woonkamer (gezien vanaf voorkant)
 • Accommodatie
  Woonkamer (gezien vanaf keuken)
 • Accommodatie
  B&B tuin!

Dagje(s) gastboer tussen de kamelen

Lekker weg met uw kind(eren)? Deze zomer kunt u op onze boerderij helpen met het buiten zetten van de kamelen, kalfjes de fles geven, spelen in de zandbak of in het maisbad en natuurlijk volop de kamelen knuffelen. Vanaf €75 boekt u een kamer (2p) in de B&B inclusief ontbijt en voor maar €20 zetten we een extra bed op de kamer! Twee extra bedden zijn ook mogelijk in onze speciale gezinskamer.  Boeken kan via deze link.

Kortingsactie: overnachting & vakantiesafari

Vanaf maandag 10 juli beginnen de vakantiesafari’s weer! Elke maandag en vrijdag is er een twee uur durende programma waarbij je op de kameel kunt zitten, kalfjes de fles geeft en kamelenpannenkoeken bakt! Boek nu een maandag- of donderdagavond in de B&B en krijg korting op de vakantiesafari van resp. maandag of vrijdagochtend! Voor €85 verblijf je met 2 personen incl ontbijt (excl toeristenbelasting €1,50 pp) Kijk bij onderstaande link voor de beschikbaarheid in de B&B. Geef bij de reservering aan dat u voor de kortingsactie kiest!

Boek nu!