Bed & Breakfast

Een origineel nachtje weg!

Geniet van de Brabantse gastvrijheid en de luxe in onze nieuwe B&B op de kamelenmelkerij. Een comfortabele tweepersoonskamer met eigen badkamer, een heerlijke ruimte om te ontbijten, wifi gratis beschikbaar, ontspannen tv kijken en een ruime tuin. Sinds 1 mei 2016 zijn we geopend! We hebben inmiddels diverse gasten mogen ontvangen naar grote tevredenheid, wat resulteert in een 9,4 op Booking.com en een 9,3 op Bedandbreakfast.nl. Wilt u bij ons overnachten voor maar €59? Dit kan op een maandagavond t/m donderdagavond in het hele jaar 2016 op basis van beschikbaarheid. Boeken kan via deze link.

 • Bed & Breakfast
  Voorkant B&B
 • Bed & Breakfast
  Ingang B&B

€100 winterkorting groepsaccommodatie

Deze winter €100 korting op een verblijf in onze groepsaccommodatie! Voor slechts €750 verblijft u een heerlijk weekend met de hele familie of vriendengroep (obv 10 personen) in onze groepsaccommodatie in de periode december 2017 tot en met februari 2018. Of liever een midweek weg? Voor €850 verblijft u een midweek van 4 nachten in de accommodatie met 10 personen! Met vrije toegang tot ruim 100 kamelen is er elke dag wel iets te beleven!

Vraag naar de beschikbaarheid door een mail te sturen naar bb@kamelenmelk.nl of bel naar 073-7078087.

Leuk voor (familie)groep!

Lekker even weg met een groep maar toch graag privacy? Dan is onze B&B/groepsaccommodatie echt iets voor jullie! We hebben 5 kamers met twee bedden. Al deze kamers beschikken over een eigen badkamer en toilet. Daarnaast is het mogelijk om een kinderbedje op de kamer bij te boeken. 

In de gezamenlijke woonkamer kunnen jullie gebruik maken van de keuken, heerlijk met zijn allen eten aan de grote tafel en relaxen of spelletjes spelen in de zithoek. Via de openslaande deuren loopt u zo de kindvriendelijke tuin in. Daar kunt u in het zonnetje zitten of bijvoorbeeld heerlijk barbecuen met zijn allen. Bij minder goed weer is een kookworkshop een aanrader, zodat u rustig kunt genieten van uw privé restaurant!

Boek met zijn allen een kamelensafari: leuk voor jong en oud. De jonge kameeltjes de fles geven, help mee de kamelen in de wei zetten (gedurende de zomermaanden), melk een oefenkameel en hoor meer over hoe deze kamelenmelkerij tot stand is gekomen! 

Bij ons in de buurt

Vanaf de snelwegen A2 en A59 is de B&B in 5 minuten te bereiken. Toch hoort u de snelwegen niet als u lekker buiten in het zonnetje zit. Maar de kamelen hoort u wel!

Binnen 10 minuten bent u in het centrum van de bruisende stad Den Bosch. Met de fiets is het een prachtige route van zo’n 25 minuten. Daarnaast zijn er vele andere leuke activiteiten te doen in de buurt, zoals u op onderstaande foto’s kunt zien!  

 • De Sint Jans Kathedraal

  De Sint Jans Kathedraal

 • Een mountainbike gebied in de achtertuin

  Een mountainbike gebied in de achtertuin

 • Varen over de Binnendieze in Den Bosch

  Varen over de Binnendieze in Den Bosch

 • Solex rijden

  http://www.kamelenmelk.nl/solex_arrangement/
 • Een potje paintballen

  http://www.kamelenmelk.nl/paintbal-arrangement/
 • Heerlijk shoppen op de Markt in Den Bosch

  Heerlijk shoppen op de Markt in Den Bosch

 • Kasteel Heeswijk uit de 11e eeuw

  Kasteel Heeswijk uit de 11e eeuw

Even er tussenuit

Als u een origineel weekendje weg wilt, of gewoon even overnachten in de buurt van Den Bosch, bent u bij ons 24 uur per dag van harte welkom. Ook later op de avond kunt u nog arriveren, doordat we u automatisch toegang kunnen geven tot de B&B. U kunt boeken door een mail te sturen naar bb@kamelenmelk.nl 

Een kamer beschikt over een ruim tweepersoonsbed met eigen badkamer en toilet. ’s Ochtends geniet u van een heerlijk ontbijt met verse kamelenmelk, waarna u de keuze heeft om de kamelenmelkerij te bekijken of activiteiten in de omgeving te ondernemen.

Daarnaast is het mogelijk om in de woonkamer of in de ruime tuin te ontspannen met een boek en een kop thee of koffie. Uiteraard is er ook wifi gratis beschikbaar.