Reserveren en prijzen

Wilt u één van de kamers van de B&B reserveren of de gehele B&B accommodatie huren? Kijk dan hieronder voor de beschikbaarheid van de kamers.

Nadat we de hieronder gevraagde informatie volledig ontvangen hebben, krijgt u van ons een mail om de reservering te bevestigen. In deze mail staat ook de prijs van het verblijf en de eventuele korting vermeld (bijv vroegboekkorting, groepskorting). Na betaling is uw verblijf definitief geboekt.

Standaard prijzen zijn €85,- per kamer (2p), per nacht, excl toeristenbelasting (€1,50 pppn) en inclusief ontbijt voor onderstaande kamers. U kunt uw voorkeur voor een kamer aangeven. Boek via bb@kamelenmelk.nl

Kamer Camel One en Camel Two bestaan uit twee bedden, op begane grond, rolstoelvriendelijk
Kamer Camel Three, Camel Four en Camel Five bestaan uit twee bedden, op de eerste verdieping, met uitzicht
Uiteraard zijn de prijzen inclusief boerenontbijt. De bedden zijn ook samen te voegen tot comfortabel tweepersoonsbed, waarbij matrassen op elkaar aansluiten.

Gratis gebruik van gezamenlijke ruimte met keuken, zithoek en eettafel hoort bij de overnachting. Daar heeft u de beschikking over een tv, gratis wifi, koffie, thee en een magnetron/oven. Ook staat de tuin tot uw beschikking.

Algemene voorwaarden nederlands